Onze winkels

Wij zijn al sinds 2003 gespecialiseerd in tassen. In 1 april 2010 hebben we ‘T Buideltje in Amsterdam overgenomen. Deze winkel bestaat al sinds 1958 en is daarmee de oudste winkel van de Linnaeusstraat in Amsterdam die doet wat het sinds 1958 deed te weten het verkopen van lederwaren.

In onze winkel hebben we niet alleen tassen van Vaude (waar wij de officiële agent van zijn in Nederland), we hebben nog veel merken. Je kunt in onze winkel kiezen uit wel 2500 tassen op voorraad en daar geven we heel graag persoonlijk advies bij.

DIT ZEGGEN KLANTEN OVER ONZE WINKEL

Superleuke winkel, breed assortiment met prachtige tassen. Hele vriendelijke medewerkers welke mij fantastisch geholpen hebben met een tas voor mijn proefproject. Toppers!‘ Joffry  (21-10-2014)

ga ook vooral eens kijken in de winkel in Oost. Zoveel leuke rugzakken bij elkaar. Nadat we een tijdje geleden toevallig op dit winkeltje stuiten, wilden we zeker terug om een rugzak voor ons kroost te kopen! De winkel en de webshop… allebei een aanrader‘ Allard  (17-03-2014)

In 2010 hebben wij in jullie winkel in Amsterdam 2 stuks Vaude Samoa 85 ltr. reistassentrolleys gekocht en vervolgens in gebruik genomen. Tot volle tevredenheid, zowel de wijze waarop we in de winkel geholpen werden, als het daadwerkelijk gebruiken van de reistassen. Deze hebben een enorm gebruiksgemak, zowel qua opbergen tijdens een camperreis als bij het continue verplaatsen tussen diverse hotels tijdens een excursiereis. Inmiddels zijn de tassen ook uitgeleend geweest aan onze kinderen, die net zo een positief oordeel hadden en zich verbaasden over de enorme hoeveelheid bagage die in een tas past. En de tassen zijn, na de nodige reizen, nog steeds in prima conditie. Dat heeft ertoe geleid dat we besloten tot de aanschaf van een derde tas. Een telefonische vraag aan de winkelmedewerker in Amsterdam werd vriendelijk en duidelijk beantwoord en daarna hebben we de Vaude Samoa 85 ltr., nu in een appelgroene kleur en via internet, besteld. Ook daarbij bleek de afhandeling zeer correct en razendsnel: in letterlijk een paar dagen tijd vanaf bestelling en betaling werd de reistas op het aangegeven adres bezorgd, terwijl we tussentijds per e-mail op de hoogte werden gehouden van de stappen in het gehele proces waar onze bestelling zich bevond. Kortom: personeel, winkel, internetwinkel en uiteraard de reistastrolley zelf zijn een aanrader voor iedereen die van plan is een tas of koffer te gaan aanschaffen!‘ Anja  (28-08-2012)

Wat een topwinkel in dito TOP service! Afgelopen februari 2 Vaude Samoa tassen in de winkel gekocht, na jarenlang The North Face te hebben gebruikt. De Vaude tassen zijn afgezien van de veel betere prijs, veel beter ingedeeld en van eenzelfde kwaliteit, al dan niet beter. Net 2 tassen voor mijn ouders besteld, die waren ook meteen over de streep. Exit Samsonite, welkom Vaude!‘ Bibian  (30-03-2012)

KOM GERUST LANGS IN ONZE WINKEL IN AMSTERDAM;

’t Buideltje op de Linneausstraat 100 te Amsterdam, je bent van harte welkom!ONZE OPENINGSTIJDEN ZIJN: 

Maandag 13:00–18:00
Dinsdag 10:30–18:00
Woensdag 10:30–18:00
Donderdag 10:30–18:30
Vrijdag 10:30–18:00
Zaterdag 10:00–17:00
Zondag Gesloten

AFHALEN IN ONZE SHOWROOM IN NAARDEN

Je kunt ook je bestelde tas(sen) afhalen bij ons de Kobaltstraat 3B in Naarden op het Industrieterrein Gooimeer. Parkeren is kosteloos en geen probleem. Laat ons wel even van tevoren weten dat je komt anders sta je misschien voor een dichte deur (wij hebben daar een showroom, geen ‘echte’winkel). Neem even contact met ons op en alles wordt geregeld!